Werken bij

The Telecom Consultancy Company (TTCC) is een consultancybureau dat zich volledig focust op de zakelijke dienstverlening aan de telecom branche. TTCC is specialist in proces-, project-, verander-, service- en programma-management. Onze expertise richt zich zowel op de commerciële, de technologische als de operationele vraagstukken die zich in de telecomwereld voordoen.

TTCC bindt telecom professionals met interessante opdrachten bij haar opdrachtgevers in de telecom branche. De ondernemende telecom professional heeft een sterke drive om projecten succesvol af te ronden. Het daadwerkelijk implementeren van verbeteringen en vernieuwingen dient bij vele opdrachten als leidraad. De telecom professional laat zich kenmerken door een no-nonsense aanpak en resultaatgerichtheid. TTCC creëert hierbij voor de telecom professional een omgeving waarbij deze zich volledig kan focussen op het leveren van de succesvolle bijdrage aan de klantprojecten. Het realiseren van klantgeluk staat bij TTCC met stip op één! Voor jou als professional neemt TTCC de randvoorwaarden voor haar rekening. Van het verzorgen van de administratie tot en met de acquisitie, van opdrachtmanagement tot en met kennisvergaring en -uitwisseling. Met als uitgangspunt de menselijke maat en rekening houdend met de balans tussen werk en privé. Het organiseren van ‘social events’ is daar uiteraard onderdeel van.

Kortom: wij bieden onze telecom professionals een stevige thuisbasis waardoor deze kan excelleren bij onze opdrachtgevers. De kennis, kunde, betrokkenheid en passie van de individuele professional komen op deze wijze volledig tot hun recht. Een TTCC’er is een ondernemende, zeer klant- en resultaatgerichte doorzetter met een no-nonsence mentaliteit. Herken jij je hierin en past jouw profiel perfect bij een van onderstaande rollen? Lijkt werken in de telecom branche jou fantastisch of heb je al enige ervaring in deze sector? Kom dan met ons in gesprek door je CV te sturen naar:

info@telecom-consultancy.nl

Bij The Telecom Consultancy Company zijn we constant op zoek naar het volgende talent:

Project managent officers
Jij ondersteunt als Project Management Officer de programma- en projectorganisatie. Hierdoor zorg jij voor transparantie en inzicht in de administratieve processen. Jij helpt elke verandering om te zetten in effectieve en efficiënte processen met betere project-opleveringen. Je wordt blij van het verzamelen van gegevens, waarmee je rapportages opstelt. Daarnaast zorg jij ervoor dat de administratie op orde is, onder andere door het tijdig aanmaken van nieuwe projecten en van Purchase Orders.

Project managers
Als Project Manager weet jij het hoofd koel te houden in stressvolle situaties en presteer je goed onder druk. Daarnaast ben jij planmatig, projectmatig en organisatorisch zeer sterk. Je bent proactief en zorgt ervoor dat de gestelde doelen binnen de afgestemde planning worden behaald. Daarnaast werk je gestructureerd en verlies jij het doel niet uit het oog.

Business analisten
Als Business Analist ben je de brug tussen de business en de IT. Binnen de gebieden van OSS en BSS. Je bent betrokken bij de proces analyse en de business requirements definitie. Deze vertaal je in functionele vereisten, haalbaarheidsonderzoeken en solution designs. Voor de markten B2C, B2B en of wholesale. Je bent ijzersterk in analyseren en qua communicatie kan je uitstekend uit de voeten binnen zo wel de business als het technische domein. 

Young professionals
Energieke consultants gezocht (Junior en Medior) voor uitdagende opdrachten bij B2B salesorganisaties.
Binnen de dynamische en innovatieve wereld van de Telecom en Digitalisering.

Heb je minimaal HBO werk / denk niveau
0 – 5 jaar werkervaring
Ben jij communicatief vaardig, analytisch , zeer klant en service-gericht
En ook in staat projectmatig te werken, regie te pakken en ownership te nemen

Dan heeft The Telecom Consultancy Company top opportunities bij haar opdrachtgevers in diverse rollen:

  • Bid manager
  • Project manager
  • Klant implementatie manager
  • Delivery manager
  • Service Manager

Wil jij een kick- of door-start van je carrière? 
Start dan bij TTCC als consultant.

Implementatie managers
Als Implementatie Manager ben je verantwoordelijk voor een goed gecoördineerde overgang van grootzakelijke klanten naar de telecomprovider. Jij bent als het ware het ‘warme welkom’ en implementeert alle telefonie oplossingen die de accountmanager heeft verkocht op een voor de klant voorspelbare manier met minimale impact op diens operationele bedrijfsvoering. Als vast aanspreekpunt voor de klant ben jij klantvriendelijk en leef je de gemaakte afspraken binnen de tijdslijnen na.

Service managers
Als Service Manager ben je verantwoordelijk voor een goed gecoördineerde gang van zaken bij het nakomen van SLA’s met de  grootzakelijke klanten. Je rapporteert op een proactieve wijze over de prestaties van de in gebruik zijnde telecomproducten. Het verlenen van excellente service heb jij hoog in het vaandel staan, waardoor de klant bij eventuele verstoringen met een gerust gevoel vertrouwt op jouw oplossingsgerichtheid. Jij bent de spin in het web tussen de sales, beheer en klant organisatie. Je bent analytisch,  commercieel en servicegericht ingesteld.

Scrum masters
Als Scrum Master ben je bekend met de facetten van het agile/scrum werken. Je bent pragmatisch en werkt in een dynamisch en divers team waarin je een transformatie teweeg brengt, onder meer door middel van coaching. Je speelt een belangrijke rol in het continue verbeteren van het team en de organisatie.  

Business consultants
Als Business Consultant ken je de kneepjes van het vak. Jouw deskundigheid ondersteunt de organisatie om verder te groeien en succesvoller te zijn. Moeilijke vraagstukken ga jij niet uit de weg, je bent een doorzetter en vindt het leuk om je in nieuwe onderwerpen te verdiepen. Zowel in het operationele als strategische vlak weet jij goede adviezen te formuleren en mede te implementeren.