Eveline Jongbloed – Sales Implementatie Manager

Eveline Jongbloed is recent gestart als één van de Young Professionals bij TTCC. Met haar op de universiteit opgedane kennis is zij direct in het diepe gegooid om aan haar eerste klus te beginnen. Als Sales Implementatie Manager is zij betrokken bij het migratieproces van grootzakelijke Tele2 klanten naar T-Mobile om hen te ontzorgen en een warm welkom te bieden.

Eveline, net afgestudeerd in de Master of Business Administration aan de Universiteit van Amsterdam, rolde gelijk na haar studie in haar eerste opdracht bij T-Mobile. Een kans om een kijkje in de keuken te nemen bij deze grote telecom operator liet zij niet liggen. De overname van Tele2 door T-Mobile zorgt voor een uitdagende opdracht waarin binnen enkele maanden alle B2B klanten van Tele2 overgezet moeten worden naar het netwerk van T-Mobile. Het is zaak om dit proces goed te regelen en daarbij komen Eveline haar organisatorische skills goed van pas. Eveline: ‘Ik vind het leuk om dingen tot in de puntjes te regelen en ervoor te zorgen dat een project tot een goed einde wordt gebracht, daar haal ik energie uit. Binnen deze opdracht vervul ik eigenlijk allemaal kleine projecten waarin ik verschillende klanten begeleid die overgezet moeten worden.’ Het is een gewaardeerde baan, aangezien de klanten alle hulp krijgen geboden om de overstap naar T-Mobile zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vorig jaar was Eveline nog met hele andere dingen bezig. Zij liep stage bij de Nederlandse Ambassade in Abu Dhabi en verrijkte in Shanghai haar kennis over het zakendoen met Chinese bedrijven. Toch was de keuze voor TTCC niet zo gek. Eveline: ‘Als Young Professional kom je in aanraking met verschillende soorten opdrachten en krijg je de kans om je op veel vlakken te ontwikkelen. Ik ben op zoek naar uitdaging en afwisseling, iets wat mijn baan mij zeker biedt.’ De afwisseling komt vooral doordat zij tijdens haar werk het hele land doorreist om op bezoek te gaan bij klanten, met verschillende partijen schakelt om alles in goede banen te leiden en geen enkel project hetzelfde is. Zo verkeert iedere klant weer in een andere situatie wat betreft de producten die zij afnemen en variëren de aantallen van 250 tot 2000 eindgebruikers.

Eveline zit helemaal op haar plek. Eveline: ‘De collega’s waarmee ik werk maken het extra leuk. Naast hard werken is er namelijk ook tijd voor gezelligheid tijdens de lunch of een vrijdagmiddag borrel.’ Wanneer haar huidige project is afgelopen hoopt zij aan een ander interessant project haar bijdrage te kunnen leveren en haar reeds opgedane kennis verder te kunnen uitbreiden.