Constantijn Hunsinger – Sr. Sales Implementation Manager / Service Manager

Constantijn Hunsinger is recent gestart bij The Telecom Consultancy Company. Begonnen als elektrotechnicus, heeft hij zich inmiddels opgewerkt tot expert op het gebied van verandermanagement. Toen hij afgelopen jaar in aanraking kwam met TTCC kon hij de maandag na het gesprek al direct beginnen aan zijn nieuwe klus. 

Met een diploma in bedrijfskunde & management op zak, een carrière bij verschillende grote bedrijven, zoals Canon, Siemens en Liberty Global en een baan als docent ICT, Service- en Projectmanagement besloot hij in 2009 als zzp’er aan de slag te gaan. Hij vertelt: ‘ik ben altijd op zoek naar werk wat interessant is en bij een bedrijf waar ik het naar mijn zin heb. Ik merkte door de jaren heen dat ik het leuk vind om dingen te doen die ik nog nooit gedaan heb en zo verder te komen. Als ik eenmaal door heb hoe iets moet ga ik weer op zoek naar een nieuwe uitdaging’. Zijn motto ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’ heeft hij ontleend aan een bekende filmster en sluit hier goed bij aan. Hij neemt graag opdrachten aan waarbij hij nog iets kan leren. Dit verbreden van zijn kennis en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen is ook terug te zien in de diploma’s die hij in de loop der jaren heeft behaald. Zo prijkt bijvoorbeeld de Lean Six Sigma Black Belt op zijn CV en heeft hij het Professioneel Scrum Master diploma behaald aangezien bedrijven steeds vaker Agile/Scrum gaan werken. 

Constantijn vervolgt: ‘Ik werk het prettigst wanneer ik een gericht doel voor ogen heb’. Al wil hij wel benadrukken dat zijn manier van werken gericht is op taken stap voor stap af te ronden, zodat er tenminste wat af komt. Een veelgehoorde uitspraak die hij gebruikt wanneer men hem onder druk zet is dan ook ‘gras groeit niet harder door eraan te trekken’. Op een bedachtzame manier en met een open mindset gaat hij een nieuwe opdracht te lijf. 

Momenteel is hij doorgestroomd naar de afdeling Service Management, waar hij diverse grote accounts onder zijn hoede heeft. Daarnaast begeleidt hij de diverse veranderprojecten binnen de afdeling, waarbij hij zowel het implementatie- als verandermanagement (Lean Six Sigma) aan bod kan laten komen. Ook nu weten ze hem altijd te vinden wanneer er een probleem moet worden opgelost. Geen dag is voor hem hetzelfde en hij is continu in de weer om alle ballen in de lucht te houden. Zo blijft hij continue in de weer met nieuwe uitdagingen.